Deze website maakt gebruikt van cookies.

Eyes header 4

KLEIN AGTEVELD

Intergenerationeel wonen: door DAVA en de dorpsraad van Achterveld wordt momenteel onderzocht of er behoefte is aan een woonproject tussen jong en oud in Achterveld. Jongeren die in de oude bieb wonen, kunnen dan mogelijk doorstromen naar dit project.

 

Op maandag 5 augustus gaan we “koken en eten in de oude bieb”. De jongeren koken voor Achtervelders, die graag gezellig in een groep samen eten. Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de Buurthuiskamer.

Op zaterdag 28 juli a.s. van 14.30 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom op onze High Tea in de tuin achter De Oude Bieb.Bijdrage € 3,00 per persoon. Aanmelden via:

  • Telefoon: 0342-200012
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ter plaatse bij de Buurthuiskamer

Het oude bibliotheekgebouw aan de Walter van Amersfoortstraat is na een grondige verbouwing klaar voor de start van de eerste initiatieven.

Vanaf 16.30 uur is de officiële opening van onder andere: DAVA’s buurthuiskamer en vrijwilligershonk.
Maar ook van huisvesting voor jongeren op weg naar zelfstandigheid – Klein Agteveld en ontmoetingsruimte voor mensen met beginnende dementie en geheugenproblemen – King Arthur Groep.
Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Hard gewerkt tijdens de NL doet dag in de oude bieb! Vooral ook een erg gezellige dag! Bedankt vrijwilligers ❤️ Zien we jullie bij het open huis op 12 april van 18.00-20.00 uur? #spar bedankt voor de lunch, Christien van den Hengel bedankt voor de foto's! #kingarthurgroep #DAVA #kleinagteveld